Dichloroacetate (DCA) – Sodium Dichloroacetate

Telephone Orders: 1-347-535-4322 (New York Time Zone)

UPDATE we now have DCA in capsules
Over 99% Pure Pharmaceutical Grade DCA
333 mg per capsule, Click To Buy DCA

dichloroacetate-cancer
60 Day DCA Treatment Kit is now available in the DCA Store

Koje su novosti po pitanju deoksiholne kiseline (DCA)?

“Svjedoci smo da oko 60 do 70 posto pacijenata koji nisu uspjeli  standardnim tretmanima pozitivno reagirati, pomoću DCA pozitivno reagiraju… DCA stabilizira tumor i značajno smanjuje njegovu bol” izvješćuje dr. Khan.

Veljače 2012 Video dodao “Skalom za mjerenje DCA

20. ožujak 2011 Pročitajte kako je jedna osoba pobijediti rak koristeći DCA.

Nedavna medicinska istraživanja na Kanadskom sveučilištu, pokazala su da znanstvenici razumiju uzrok raka. Sastavan dio našeg staničnog života koji nas čini zdravima jest kada se odumiruće stare stanice mijenjaju sa novim stanicama.

Čini se da kod stanica raka naše tijelo zaboravi kako da kaže ostarjelim stanicama kako da odumru i kako da se zamijene sa zdravim stanicama. Ovaj proces je reguliran sa mitohondrijima i poznat je kao “stanična smrt” ili “apoptoza”.

Kod stanica raka, mitohondriji gube sposobnost da usmjeravaju stanice kako bi odumrle – bolesne stanice postaju “besmrtne”, šireći se, a tim procesom se osoba počinje osjećati jako loše.

Nedavni medicinski pokusi u kojima se koristi čisti DCA dokazali su da ta tvar može ponovno aktivirati mitohondrije obnavljajući staničnu izravnu funkciju “apoptoze”, u objavljenim znanstvenim istraživanjima u časopisu to je rezultiralo smanjenjem veličine i mase tumora.

Dr. Evangelos Michelakis, profesor na sveučilištu odsjeka za medicinu dokazao je da deoksiholna kiselina (DCA) uzrokuje regresiju u nekoliko vrsta raka, uključujući rak pluća, rak dojke i tumor mozga.

Natrijeva deoksiholna kiselina kojeg nudi PureDCA.com je više od 99% čista. Proizvodi se koristeći sofisticirani proces sinteze. Tijekom proizvodnje ne koriste se nikakva organska otapala. Distribuiramo DCA širom svijeta. Šaljemo deoksiholnu kiselinu u inozemstvo, bez iznimke. Pouzdan smo izvor natrij deoksiholne kiseline (Pure DCA). Kupite natrij deoksiholnu kiselinu.

Ovdje možete naći opis glavnih dijelova ove web stranice.

Pure DCA trgovina

  • Kupite DCA preko interneta ili putem telefona
  • Čisti DCA puder je dostupan u 3 veličine: 20 grama, 50 grama, te 100 grama
  • Čisti DCA u kapsulama (333mg)
  • Čisti tiamin u prahu (vitamin B1)
  • Čisti NAC prah (N-acetil L-cistein)
  • Način doziranja je također dostupan

Informacije čistog DCA

Glavne činjenice o natrij deoksiholnoj kiselini, čistom DCA

Pitanja

Često postavljana pitanja

Kontaktirajte nas

Deoksiholna kiselina je upotrebljavana na nedavnim ispitivanjima na ljudima. Ti su pokusi obavljeni na sveučilištu i njihovi rezultati su objavljeni za svakoga tko želi saznati o poveznici deoksiholne kiseline i raka.

Poveznica za službenu stranicu Nacionalnih instituta za rak